IJsberg vind je vanaf 21 september 2018 in de Burgstraat 5, Damme.

Samen met de start van de allereerste editie van Stadsfestival Damme opent in Damme ook de heringerichte site d’oede schole. Naast het onthaal van het festival vinden bezoekers op deze locatie vooral een bruisende en gezellige ontmoetingsplek. Of je nu langskomt met vrienden, alleen of met je gezin, je kan er steeds terecht voor wat rust of enkele kleine ontdekkingen.

Kom in onze bookshop snuisteren tussen het verrijkend aanbod boeken en de originele hebbedingen om te koesteren. Loop eens binnen in de voormalige turnzaal van de school en laat je verrassen door een van onze expo’s, lezingen, huiskamerconcertjes, performances, voorstellingen… Zin om hierna nog wat langer te blijven hangen? In het leescafé kan je terecht voor (h)eerlijke koffie en thee (al dan niet met een stukje taart), een gezonde, lokale snack of een ontspannend aperitief. En de kinderen? Die leven zich ondertussen uit op de speeltuin.

Bekijk zeker ook eens ons gevarieerd aanbod aan workshops. Soms ontstaat er kunst. Soms gaan we koken. Soms dompelen we ons onder in de natuur. Meestal heel toegankelijk, soms eens voor gevorderden. Maar altijd ontstaat er iets persoonlijks en dus uitzonderlijks. Gewoon leuk om ontspannen mee te doen of om je te verdiepen in een bepaalde ambachtelijke techniek.